Giresun Trabzon yolunda bu noktaya dikkat!

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.  Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Giresun-Trabzon yolunun 54. kilometresindeki Arıdurak Tünelinin kuzey ve g

Giresun Trabzon yolunda bu noktaya dikkat!
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. 
 
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Giresun-Trabzon yolunun 54. kilometresindeki Arıdurak Tünelinin kuzey ve güney tüplerinde yapılacak trafik kontrol sistemi bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşım her iki tüpte de tek şeritten ve kontrollü sağlanacak. 
 
Balıkesir-Dursunbey yolunun 41-43. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 28 Şubat'a kadar her gün 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak. 
 
Konya-Seydişehir yolunun 7-9. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler