Giresun onu arıyor

Giresun’un Espiye ilçesinde üç gün önce evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen şahıs her yerde aranıyor.Eşiyle yaşadığı tartışma sonucu evden ayrılan Mehmet Bayhan (59), üç gün boyunca eve gelmeyince aranmaya başlandı. Espiye Arıdurak köyü sahil yolund

Giresun onu arıyor

Giresun’un Espiye ilçesinde üç gün önce evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen şahıs her yerde aranıyor.

Eşiyle yaşadığı tartışma sonucu evden ayrılan Mehmet Bayhan (59), üç gün boyunca eve gelmeyince aranmaya başlandı. Espiye Arıdurak köyü sahil yolunda görülen 6 çocuk babası olan Bayhan, Güvenlik kameraları görüntüleri incelenirken, deniz kenarlarında da jandarma, polis, AKKUT ve dalgıçlar tarafından arama ve tarama çalışmaları başlatıldı.

Mehmet Bayhan’ın kızı Burcu Bayhan, Espiye’deki evlerinde babasının annesiyle tartıştığını, evden çıkan babasının hala geri dönmediğini, kendisinden haber alamadıklarını, jandarma ve polise başvurduklarını belirterek, babasının hayatından endişe ettiğini söyledi.

Kayıp Bayhan’ın eşi Meryem Bayhan, “Eşim Perşembe akşamı biraz tartıştıktan sonra evden ayrıldı. O gece eve gelmedi. Polise ve jandarmaya başvurduk. Görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkan yetkililer en son görüldüğü civarda aramalarını sürdürüyor. Kendisinden endişeyle haber bekliyoruz” dedi.

Mehmet Bayhan ile ilgili jandarma ve polis ekipleri araştırma başlattı. Üç gündür araştırma çalışmaları sürdürülürken henüz Bayhan’ın izine rastlanmadı. Kayıp Mehmet Bayhan’ı görenlerin jandarmaya veya polise haber vermeleri istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler