Giresun kekliklerine kavuştu!

Şebinkarahisar’da Malatya’dan getirilen 500 kınalı keklik doğayla bırakıldı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce Doğaya Keklik ve Sülün Yerleştirme Eylem Programı çerçevesinde 500 adet kınalı keklik Şabinkarahisar’

Giresun kekliklerine kavuştu!

Şebinkarahisar’da Malatya’dan getirilen 500 kınalı keklik doğayla bırakıldı. 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce Doğaya Keklik ve Sülün Yerleştirme Eylem Programı çerçevesinde 500 adet kınalı keklik Şabinkarahisar’da doğaya bırakıldı.

Şebinkarahisar’da doğaya bırakılan kınalı kekliklerin ise (Malatya Kınalı Keklik Üretme İstasyonundan getirildiği belirtildi.

Şebinkarahisar İlçesi Tamzara Mahallesinde doğaya keklik bırakma programına ise Avcılar Derneği üyelerinin yanı sıra Orman Şube Müdürlüğü Teknik Personelleri Zerrin Akbay, Doğayı Koruma Milli Parklar Mühendisi Özen Özkaya ve kurum personelleri ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler