Giresun Espiye'ye yol atağı

 Giresun'un Espiye ilçe Belediyesi yaz döneminde start verdiği yol betonlama ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Espiye Belediyesi Fen İşleri tarafından yapılan yol betonlama çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Erol Karadere “Belediye e

Giresun Espiye'ye yol atağı

 

Giresun'un Espiye ilçe Belediyesi yaz döneminde start verdiği yol betonlama ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. 

Espiye Belediyesi Fen İşleri tarafından yapılan yol betonlama çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Erol Karadere “Belediye ekiplerimiz bir çok mahalle yolarlında tamamladığı çalışmalarını Karadere Mahallesi’nde de sürdürmektedir. Fen işleri ekiplerince mahallelerde asfaltlama, betonlama, alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Karadere Mahallesi Karadere Mevki yolu betonlama yapıldı. İlçe genelinde yoğun bir çalışma programını planlandığı şekliyle devam edecektir. Belediye sınırlarımızda nerede sorun varsa çözülecek ve asfaltsız, betonsuz yol kalmayacaktır“ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel