Giresun'daki çatışmanın ardından ilk açıklama!

Vali çatışmayı doğruladı

Giresun'daki çatışmanın ardından ilk açıklama!
 Giresun Valisi Hasan Karahan, Çanakçı ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında sıcak temas sağlandığını söyledi.

Karahan, yaptığı açıklamada, il genelinde güvenlik denetimlerini arttırdıklarını anlattı.

"Bu sabaha karşı Çanakçı ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında sıcak temas sağlandı." diyen Karahan, teröristlerin gecenin karanlığı ve arazi şartlarından faydalanarak kaçtığını kaydetti.

Karahan, "Bölgede şu anda güvenlik güçlerimiz kaçan teröristleri yakalamak için arama tarama faaliyetlerini sürdürüyor. Yine il genelinde denetimlerimizi artırdık, kısa zamanda neticeler alacağız." ifadelerini kullandı.

Karahan, Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde 29 Eylül gecesi ölü ele geçirilen 6 teröristin, Giresun merkeze bağlı Çaldağ Jandarma Karakolunda 6 Mayıs'ta Astsubay Başçavuş Zafer Çalışkan'ın şehit edilmesi ve 12 Temmuz'da Dereli ilçe merkezinde 3 polisin yaralanması olayının failleri oldukları yönünde değerlendirmeler bulunduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler