Giresun'da o yol yapılacak

Yaylanın altyapı çalışması için ihale yapıldı

Giresun'da o yol yapılacak
Giresun'un Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepe Belde Belediye Başkanı Harun Öztürk, Gölyanı Yayla yolunun alt yapı çalışması için ihalesinin yapıldığını bildirdi.

Başkan Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, belde sınırları içinde yer alan Derindere ve Yeşilpınar köyleri arasındaki Gölyanı Yaylası'nın en büyük sıkıntısının yol olduğunu belirtti.

Yaylaya giden yolun bozuk olmasından dolayı vatandaşların sıkıntı yaşadığını belirten Öztürk, "Bunun için gerekli yazışmalar yapılarak yolun ihalesi yapıldı. Yolda ilk olarak genişletme çalışması daha sonra asfaltlama çalışması yapılacaktır." dedi.

Gölyanı Yaylası içerisindeki 50 civarında otantik yayla evi, göl ve ladin ağaçlarından oluşan ormanlık alanı ile görenleri adeta büyülediğini belirten Öztürk, "Karadeniz bölgesinde keşfedilmemiş bir yer olarak biliniyor. Burası turizme kazandırılacak. Yöre turizminin gelişmesinde önemli rol oynayacaktır." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler