Giresun'da FETÖ operasyonu

23 öğretmen gözaltına alındı.

Giresun'da FETÖ operasyonu
5 Temmuz darbe girişimi sonrası Giresun’da FETÖ/PDY Terör Örgütü'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 23 öğretmen gözaltına alındı. 

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonla 23 öğretmen FETÖ/PDY Terör Örgütüne üye olmak iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan öğretmenlerden 8 tanesi çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 15 tanesi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Giresun Üniversitesi'nde de başlatılan operasyonlar kapsamında önceki gün gözaltına alınan 11 öğretim görevlisi ve idari memur emniyetteki işlemlerinin ardından çıkartıldıkları mahkemece 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi, 6’sı ise adi kontrol ile serbest bırakıldı.

Öte yandan soruşturma kapsamında Tirebolu ilçesinde ise bugün 20 şüpheli şahıs FETÖ/PDY Terör Örgütü'ne üye olmak iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltındaki 20 şahsın işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler