Giresun'da 19 polis ihraç edildi!

19 kişi polislikten ihraç edildi. 

Giresun'da 19 polis ihraç edildi!
Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik yürüten soruşturma kapsamında Giresun İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 19 kişi polislikten ihraç edildi. 

OHAL kapsamında iki yeni kanun hükmünde yayımlanan yeni kararname ile emniyette çalışan 2 bin 360 kişi ihraç edilirken, Giresun’da bu rakam 19 kişi olarak açıklandı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameler ile Giresun’da 2. Sınıf Emniyet Müdürü Adem Haktanıyan, 3. Sınıf Emniyet Müdürleri Cevdet Sadıklar ve Ali Erbaş, 4. Sınıf Emniyet Müdürleri Davut Atlı, Hüsamettin Enver ve Serkan Altuntop, Emniyet Amirleri Erhan Beyhan ve Yusuf Yüksel, Başkomiser Kubilay Sara, Komiser Şahin Çekmez, Komiser Yardımcıları Yaşar Kunç, Mustafa Kabakcioğlu, Ülker Divrik, Ebubekir Özkan ve Tuncay Çakır, Başpolis Memuru Elvan Şen, Polis Memurları Bekir Burak Gülmez ve Yakup Ergün polislikten ihraç edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler