Giresun CHP'de şok eden istifa!

Giresun’da 30 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim’in istifası beklenirken, yönetiminden istifa geldi. CHP Giresun İl Başkan Yardımcısı Hasan Özgen, istifa ettiğini açıkladı. 2012 yılında yapılan kongre ile İl Başkan Yardımcı

Giresun CHP'de şok eden istifa!

Giresun’da 30 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim’in istifası beklenirken, yönetiminden istifa geldi. 

CHP Giresun İl Başkan Yardımcısı Hasan Özgen, istifa ettiğini açıkladı. 2012 yılında yapılan kongre ile İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Hasan Özgen, istifa dilekçesini İl Başkanlığı'na sunduğunu söyledi.

Başka isimlerinde istifa edebileceğinin sinyallerini veren Özgen kendi istifasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Özgen “Kongreyle geldiğin görevimden istifa ederek ayrılıyorum. Parti içerisinde uyumlu bir çalışma yapamadığımızı gördüm. İstediğimiz başarıyı istediğimiz çalışmaları ortaya koyamadık. Bu nedenle de ben sadece yönetimden istifa ediyorum. Ancak kesinlikle CHP’liyim, CHP’ye olan hizmetlerim devam edecektir. Yönetimde bulunsam da bulunmasam da partimin bir neferiyim” dedi.

30 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından istifası gündeme gelen İl Başkanı Eşref Karaibrahim ise Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim öncesinde istifalarının yanlış olacağını savunarak istifa etmeyeceğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel