Giresun Belediyesi 2014 tahmini bütçesi

Giresun Belediyesi Kasım Ayı 3. Meclis Toplantısı'nda 2014 yılı bütçe planlaması görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda Giresun Belediyesi 2014 Yılı Tahmini Bütçesi oylama sonucunda 100 Milyon TL olarak oy çokluğu ile kabul edildi.Bütçe oylamasının ardında

Giresun Belediyesi 2014 tahmini bütçesi

Giresun Belediyesi Kasım Ayı 3. Meclis Toplantısı'nda 2014 yılı bütçe planlaması görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda Giresun Belediyesi 2014 Yılı Tahmini Bütçesi oylama sonucunda 100 Milyon TL olarak oy çokluğu ile kabul edildi.

Bütçe oylamasının ardından AK Parti Grubu adına söz alan Meclis Üyesi Fahri Uzun, ”2009 yılından bu yana gördük ki Giresun Belediyesi'nin yapmış olduğu bütçeler harcama kalemlerinde yüzde yüzlere yakın gerçekleşmiş ama gelir kalemlerinde ise gerçekleşme oranları düşüktür. Korkarım ki 2014 bütçesi önceki bütçelerin en vahimi durumundadır. 2014 yılı bütçesi balon bir bütçedir. 2014 yılı bütçesi ile Giresunlu'ya sağlıklı, verimli bir hizmet yapılamayacağını düşünüyorum” dedi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise yaptığı konuşmada "Bizim yaptığımız her çalışma bir kesim tarafından kabul edilmese de şehrin geniş kesimi tarafından kabul görüyor. Giresun halkı bunun tecrübesini yaşamıştır. Daha önce AK Partili belediye başkanı arkadaşımız burayı yönetmişti. Yaptıkları ve yapamadıkları ortadadır. Mali tablosu da ortadadır. Biz bu belediyeyi iyi tabloda almadık. Bütçe ile ilgili eleştirileriniz vardır. Bu çok normaldir. Eleştirileri dikkate alıyoruz, bizim de eksik kaldığımız noktalar olabilir ama sizin dediğiniz gibi balon bütçe olarak görmüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel