Giresun Belediye başkanı mazbatasını aldı

30 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimi'nde ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Kerim Aksu bugün Giresun Adliyesi’nde mazbatasını aldı. Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Şafak Albayrak’tan mazbatasını alan Belediye Başkanı Kerim Aksu, yaptığı konu

Giresun Belediye başkanı mazbatasını aldı
30 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimi'nde ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Kerim Aksu bugün Giresun Adliyesi’nde mazbatasını aldı.
 
Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Şafak Albayrak’tan mazbatasını alan Belediye Başkanı Kerim Aksu, yaptığı konuşmada, "İnsanlar bizim bir önceki 5 yılımızı başarılı bulmuşlar ki bizleri tekrar göreve getirdiler. Zor bir seçim dönemi geçti ama biz üslup ve seviyemizi bozmadan bir seçim evresi geçirdik" dedi. Kendisine oy veren vermeyen herkesin başkanı olduğunu ifade eden Aksu "Bizler geçen 5 yılda siyasi parti ayrımı yapmadan herkese hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde Giresun Belediye Başkanı olarak, halkın belediye başkanı olarak görevime devam edeceğim. Vaat ettiğimiz projelerimiz var. İvedilikle onlara başlayacağız. İnşallah yine 5 yılımızı en iyi şekilde değerlendireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel