Giresun Ak Parti'de seçim hareketliliği

AK Parti’de başvuru sürecinin başlamasıyla birlikte belediye başkan aday adaylıkları açıklanmaya başladı.AK Parti Giresun İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısıyla Ahmet Şahin’in ardından Mete Bahadır Yılmaz ikinci isim olarak Giresun Belediye Başk

Giresun Ak Parti'de seçim hareketliliği

AK Parti’de başvuru sürecinin başlamasıyla birlikte belediye başkan aday adaylıkları açıklanmaya başladı.

AK Parti Giresun İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısıyla Ahmet Şahin’in ardından Mete Bahadır Yılmaz ikinci isim olarak Giresun Belediye Başkan aday adaylığını açıkldı.

AK Parti Giresun Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, her aday adayına eşit mesafede olduğunu vurguladı. İl Başkanı Aydın “Bilindiği gibi aday adaylığı müracaatları başladı. Partimiz 11 yıldır oylarını artırarak girdiği her seçimden başarıyla çıkmıştır. Giresun’da da 2009 yılındaki yol kazası hariç aynı şekilde seçimlerin galibi olmuştur. Ancak 2009 yılında merkezde ne yazık ki bir yol kazası yaşanmıştır. Fakat gelecek yerel seçimlerde bunu telefi edecektir. Temennimiz partimize, genel başkanımıza ve başbakanımıza layık bir adayın çıkarak bu telafiyi gerçekleştirmesidir. Bizlerde İl Yönetimi olarak bütün aday adaylarımıza aynı mesafedeyiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Aydın, kendisine verilen İl Başkanlığı göreviyle ilgili ise bayram sonrasında aday yönetim kurulu listesini genel merkeze ulaştıracağını söyledi.

Yapılan konuşmanın ardından Mete Bahadır Yılmaz, Giresun Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaat dosyasını İl Başkanı Hasan Aydın’a teslim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel