Giresun'a şehit ateşi düştü!

Giresunlu polis şehit oldu

Giresun'a şehit ateşi düştü!
Kilis’e atılan roketler imhası sırasında yaşanan patlama sonucu yaralanan polis memuru şehit oldu. Şehit olan polis memurunun Giresun Tirebolu nüfusuna kayıtlı Murat Mimiroğlu olduğu bildirildi.

Şehit’in Giresun’da yaşayan anne Fatma ve baba Mustafa Mimiroğlu’na acı haber Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve beraberindekiler tarafından verildi. Şehit2in baba ocağının bulunduğu apartmana ve mahalleye Giresun Belediyesi ekipleri tarafından Türk Bayrakları asıldı.

Şehit’in babası Mustafa Mimiroğlu’nun da emekli polis memuru olduğu bildirilirken Şehit’in iki kız kardeşi olduğu ve ailenin tek erkek evladı olduğu öğrenildi.

Evli ve bir kız çocuğu olan Mimiroğlu için Kilis Emniyet Müdürlüğünde sabah tören düzenleneceği öğrenilirken törenin ardından Şehit’in naaşı memleketi Giresun’un Tirebolu ilçesine getirilerek ikindi namazına müteakiben Tirebolu Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından ilçeye bağlı Demirciler Mahallesinde aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel