G.Hane'de spor merkezi açıldı

  Spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacı ile 81 ilde her yıl uygulanan İl Spor Merkezi, Gümüşhane’de Aydın Doğan Spor Salonunda 15 farklı branşta hizmet verecek.Yaklaşık 200 sporcunun katılım

G.Hane'de spor merkezi açıldı

 

 

Spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacı ile 81 ilde her yıl uygulanan İl Spor Merkezi, Gümüşhane’de Aydın Doğan Spor Salonunda 15 farklı branşta hizmet verecek.

Yaklaşık 200 sporcunun katılımı düzenlenen açılış töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, “İl spor merkezimiz Atletizm, Atıcılık, Basketbol, Bilardo, Boks, Bocce, Güreş, Hentbol, Masa Tenisi, Özel Sporcular, Satranç, Taekwando, Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi, Voleybol spor dallarında açılmış olup kayıtlarımız devam etmektedir. Bu etkinliği, çocuklarımızı ve gençlerimizi spora kanalize etmek, spor yolu ile onları kötü alışkanlıklara karşı korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı vatanını ve milletini seven, hoşgörülü arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi güzeli takdir edebilen, başkalarına karşı saygılı, işbirliği yapan, kendini kontrol edip kurallara uyabilen bir nesil yetiştirebilmek ve spor kulüplerine yeni sporcular kazandırmak amacıyla düzenliyoruz.” dedi.

Aslan, İl Spor Merkezine bütün yaş gruplarından herkesin kayıt yaptırabileceğini ve kayıtların yıl boyu devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

gumus1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel