Gezmek için çıktı 30 bin lirasını çaldırdı

 Trabzon’da B.A. adlı vatandaşın gezmek üzere ayrıldığı evine giren hırsızlar 30 bin lira değerinde nakit para ve müvecheri alarak kayıplara karıştılar.Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Bahçecik mahallesinde B.A. isimli vatandaşın gezmek amacıyla evinden

Gezmek için çıktı 30 bin lirasını çaldırdı

 

Trabzon’da B.A. adlı vatandaşın gezmek üzere ayrıldığı evine giren hırsızlar 30 bin lira değerinde nakit para ve müvecheri alarak kayıplara karıştılar.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Bahçecik mahallesinde B.A. isimli vatandaşın gezmek amacıyla evinden çıktıktan sonra eve giren hırsızlar evdeki nakit para ve mücevherleri alarak kaçtılar. B.A. polise verdiği ifadesinde, eve geldiğinde tüm odaların dağınık olduğunu, 30 bin lira değerinde mücevherlerinin ve nakit parasının çalınmış olduğunu fark ettiğini bildirdi.

Öte yandan, Olay yerine gelen polis ekiplerince yapılan ilk incelemenin ardından B.A.’nın şüpheli olarak bildirdiği bir kişinin ise aranma çalışmalarının başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel