Genç'ten Çanakkale Zaferi mesajı

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü sebebiyle mesaj yayınladı.Genç mesajında şu ifadelere yer verdi; Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlığının ve egemenlik

Genç'ten Çanakkale Zaferi mesajı
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü sebebiyle mesaj yayınladı.
Genç mesajında şu ifadelere yer verdi;
 
Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlığının ve egemenlik aşkının ibret verici kahramanlık destanıdır. Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, milli tarih ve millet olma şuuruna sahip olan bir millet, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Tarihimizde unutulmaz iz bırakan 250 bini aşkın şehidimizin ve yüz binlerce gazimizin bizlere armağan ettiği bir destanın; Çanakkale zaferinin 99. yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.
 
Çanakkale zaferi, konu vatan ve bağımsızlık olduğunda, gerisinin teferruat olduğunun en büyük ispatıdır. Bu zafer, aynı vatanda yaşayanların tek bir vücut olduğunun resmi, Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli olan bağımsızlık ve özgürlüğün simgesidir. Dünyada bir emsali daha bulunmayan, ders niteliğinde okutulacak bu zaferin önemi; gençlerimize ve gelecek nesillere en iyi şekilde anlatılmalıdır.
 
Çanakkale Zaferimizin 99. yıldönümü dolayısıyla bizlere bu vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, hepimizin bu onurlu gününü kutluyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler