Genç'ten Arap Turistler için uyarı

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Yaz aylarında Trabzon'un önemli gelir kaynağı olan Türistler için Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, esnafa önemli uyarılar yaptı."Rusları kaçırdık arapları da kaçırmayalım" ifadelerini kullanan Genç, şu açıklamaları y

Genç'ten Arap Turistler için uyarı

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Yaz aylarında Trabzon'un önemli gelir kaynağı olan Türistler için Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, esnafa önemli uyarılar yaptı.

"Rusları kaçırdık arapları da kaçırmayalım" ifadelerini kullanan Genç, şu açıklamaları yaptı;

Arap turistler çok güzel para bırakıyorlar. Lütfen onlara güzel davranalım. Bütün turistlere aynı hassasiyeti gösterelim tabi ama Arap Turistler son zamanlarda daha yoğunlukta olduğu için özellikle onları söyledim. Hem  coğrafi güzellikten hem de sosyal açıdan kendilerine bizi yakın hissediyorlar ve şehrimizi tercih ediyorlar. Şoför esnafları dahi herkes hakkettiği parayı alsın fazlasını istemeyin. Restoranlarda zorla yemek yedirmeyin, kibar davranın. Bu adamlar zaten buraya para harcamak için geliyor onları sömürmeyin. Bir dönem Ruslar geldi. Farklı davranıldı farklı gözle bakıldı kaçırdık. Bir turistlik kaynağımız var sanayimiz yok fazla ekonomi katkı sağlayan kaynağımız yok o yüzden elimizdekilerin kıymetini bilelim ve daha fazla gelir elde edebilmek adına şehrimizin kalkınması için lütfen daha dikkatli olalım.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel