Genç"Görev süremizin bitimine kadar..."

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Görev süremizin bitimine kadar söz verdiğimiz gibi yollarımızı standartlara uygun hale getirerek her türlü yol problemi ortadan kaldırmayı kendimize hedef olarak koyduk" dedi. Genç, Değirmendere Vadisi'nde hiz

Genç"Görev süremizin bitimine kadar..."
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Görev süremizin bitimine kadar söz verdiğimiz gibi yollarımızı standartlara uygun hale getirerek her türlü yol problemi ortadan kaldırmayı kendimize hedef olarak koyduk" dedi.
 
Genç, Değirmendere Vadisi'nde hizmete giren taş kırma ve eleme tesisinde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
Asfaltlama, betonlama, yol bakım ve onarım çalışmaları konusunda tecrübeli personele sahip olduklarını ifade eden Genç, "Asfalt plentimiz, beton santralimiz ve makine parkımızla çalışmaları eş zamanlı olarak birkaç bölgede yürütebilecek seviyeye geldik. Önceki belediyemizde 900 kilometre yol ağımız varken, Ortahisar Belediyesi olarak 2 bin 900 kilometrelik yol ağına hizmet ediyoruz. Belediyemiz 85 mahalleden müteşekkil bir konuma geldi" ifadelerini kullandı.
 
Bu çalışmalar için 5 yıllık bir hedef ortaya koyduklarını anlatan Genç, "85 mahallemizin tamamında inşallah hem asfalt hem betonlama olarak bu hizmetleri yerine getireceğiz. Bu yılki hedefimiz sadece asfaltta 100 bin tona ulaşmaktır. Bu çok önemli bir rakamdır. Betonda da 50 bin metreküpe ulaşmayı hedefliyoruz. Görev süremizin bitimine kadar söz verdiğimiz gibi yollarımızı standartlara uygun hale getirerek her türlü yol problemini ortadan kaldırmayı kendimize hedef olarak koyduk" diye konuştu.
 
Genç, taş kırma ve eleme tesisinin ise asfalt ve betonlama çalışmalarında ihtiyaç duyulan malzemeleri sağlayacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel