Genç sanatçılar Trabzon'da

Akçaabat Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi tarafından yürütülen ‘3. Dünden Bugüne Yeşilden Maviye’ Projesi kapsamında Trabzon’a gelen yabancı heyet, Trabzon Valiliği’ni ziyaret etti.Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Vekili Ade

Genç sanatçılar Trabzon'da

Akçaabat Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi tarafından yürütülen ‘3. Dünden Bugüne Yeşilden Maviye’ Projesi kapsamında Trabzon’a gelen yabancı heyet, Trabzon Valiliği’ni ziyaret etti.

Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Vekili Ademe Karahasanoğlu, Trabzon’da 2 senedir yapılmakta olan bu organizasyonun bu yıl ulusal olarak gerçekleştirilmesinin önemine işaret etti. Proje kapsamında farklı ülke gençlerinin kaynaşmasının sağlandığını ifade eden Karahasanoğlu, sanat açısından da önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Proje kapsamında Bulgaristan, Yunanistan, Gürcistan, Uganda, Azerbaycan, Ukrayna ve Türkiye’den 85 öğrenci Trabzon’da bulunuyor. Öğrenciler ve öğretmenleri Trabzon iline ilk kez geldiklerini belirterek Trabzon’un eşsiz doğal güzelliğinin kendilerini cezbettiğini kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel