Genç, projelerini bir bir hayata geçiriyor

Seçim öncesi Trabzon’un muhtelif yerlerini yeşille buluşturacaklarını ifade eden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç projelerini bir bir hayata geçiriyor.  Bu kapsamda Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü ile 12 dönümlük arazinin devri için protoko

Genç, projelerini bir bir hayata geçiriyor
Seçim öncesi Trabzon’un muhtelif yerlerini yeşille buluşturacaklarını ifade eden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç projelerini bir bir hayata geçiriyor. 
 
Bu kapsamda Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü ile 12 dönümlük arazinin devri için protokol imzalandı. Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen devir teslim törenine Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ufuk Hoş katıldı.
Devralınacak arazinin tamamen yeşil bir alan olarak kullanılacağını belirten Başkan Genç, “Karayolları 10 Bölge Müdürlüğümüze ait Beşirli Uzunkum sahil bandına bulunan 12 dönümlük arazinin Ortahisar Belediyesi’ne tamamen yeşil alan düzenlemesi devri için buradayız. Seçim öncesinde o bölgemizin tamamen yeşil odaklı bitki müzesi şeklinde planlanmış projelerimiz arasında taahhüt etmiştik. Seçim sonrası yaptığımız çalışmalar neticesinde Sayın Bölge müdürümüz Selahattin Bayramçavuş ve Sayın Genel Müdürümüz hemşehrimiz Cahit Turan Beyin olurlarıyla 12 metrekarelik alanın belediyemize tahsisini sağlayacağız. Hemen akabinde proje kitapçığında belirttiğimiz üzere yeşili ön plana çıkarmak şartıyla o alanı güzelleştirip düzenleyeceğiz.
 
Bu projeyi destekleyen Karayolları Bölge Müdürümüz Selahattin Bayramçavuş ve Genel Müdürümüz Cahit Turan ile ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından atılan imzalar ile 12 dönümlük arazi Karayolları tarafından bedelsiz olarak Ortahisar Belediyesi’ne devredilmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel