Genç kurucuları bir araya getirdi

Ak parti Trabzon il ve merkez ilçe kurucularını yemekte bir araya getiren Ortahisar belediye başkanı Ahmet metin genç’ e parti kurucuları teşekkür ettiler. Yemekte konuşan Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç şu ifadeleri kullandı”14 Ağustos 2001 b

Genç kurucuları bir araya getirdi
Ak parti Trabzon il ve merkez ilçe kurucularını yemekte bir araya getiren Ortahisar belediye başkanı Ahmet metin genç’ e parti kurucuları teşekkür ettiler. Yemekte konuşan Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç şu ifadeleri kullandı”14 Ağustos 2001 büyük bir heyecanla partimizi birlikte kurduğumuz tarihte ben ak partimizin kurcu il teşkilatı içerindeki en genç isimdim. Ve ilk siyasi hayatım ve ilk siyasi partimde ak parti olmuştu. Partimizin Trabzon’da daha iyi netice alması için Uzun istişareler yaptık. Heyecanlıydık ve heyecanımızda haklıydık; çünkü 2 yıl sonra, dünyada bir benzerinin görülmediği, 3’te 2 çoğunlukla iktidar olduk. İktidara yürüyüş sürecimizde sizler hep yanımızda oldunuz, omuz verdiniz, moral yüklediniz. Şöyle baktığım zaman ben hala o heyecanı güzel yüzlerinizde görebiliyorum. Ben sizlerden çok şeyler öğrendim. Kurucu il başkanımız İbrahim Keskin bana yönetimimde olurmusun dediği günü ve zamanı hiç unutmuyorum., Ak Parti vücudunun organları gibidir. Yaralarımızı birlikte saracak, ağrılarımızı beraber dindirecek ve sağlam bir vücutla başta Trabzon Ortahisar olmak üzere tüm Türkiye’yi kucaklayacağız Zaman, birlik ve beraberliğimizi kuşanmak ve pekiştirmek zamanıdır. Kimseyi kırmadan, ama zillete de düşmeden yolumuza azimle devam etmeliyiz. Halkımız bizim duruşumuzu yakından izlemektedir. Birlik ve beraberliğimiz, hoşgörümüz halkımızı sevindirmektedir. Bu sevinci her yerde gözlemliyor ve biz de seviniyoruz. Yeniden herkesle kucaklaşmak, bütün birimlerimizle sanki seçim var gibi bir aşkla çalışmak, inanıyorum ki sizlerin de talebidir. Öyleyse yeniden sahalara iniyoruz. Heyecanla ve her türlü çabayla gönül vereceğinize, güç vereceğinize inanıyorum. Ramazanınızın hayırlara vesile olmasını diliyor, iftarımıza katıldığınız için de tekrar hepinize teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
 
MUSTAFA YANMIŞ KONUŞMASI
 
"Bir siyasi partinin kuruluşunda görev almanın zorluklarını yaşamış ve bu zorlukların üstesinden gelerek girdiği ilk seçimde elde etmiş olduğu büyük başarı ile de kendini kanıtlamış bir ekiple birlikte olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizler Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde aldığımız görevimizi alnımızın akıyla tamamlayarak görevlerimizi yeni arkadaşlarımıza devrettik. Bugün ise partimizin birer neferi olarak hepimiz farklı görevlerde bulunmaktayız. Mübarek Ramazan ayının bu günlerinde bir araya gelmemize vesile olan Ortahisar belediye başkanımız Ahmet Metin genç’ de bu manada teşekkür ediyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler