Genç kız ölüme 42 gün direnebildi

Genç kız 42 gündür yaşam mücadelesi veriyordu.

Genç kız ölüme 42 gün direnebildi
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 42 gün önce girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren ve hastaneye kaldırılan genç kız hayatını kaybetti. 

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Göktepe Mahallesi Mervealtı mevkisinde ailesi ile birlikte denize giren Arzu Acar (22) boğulma tehlikesi geçirince akrabası Zekiye Örnek (29) kurtarmak için denize girdi. Cankurtaranlar tarafından denizden çıkarılan Zekiye Örnek, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne Arzu Acar ise ambulansla özel hastaneye kaldırılmıştı. Zekiye Örnek kısa sürede iyileşirken, 22 yaşındaki Arzu Acar ise hayata tutunamadı. Genç kızın cenazesi otopsi için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, otopsinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Genç kızın hayatını kaybettiği bölgede bu yıl 3 kişi daha hayatını kaybetmiş, 100’e yakın kişi ise boğulma tehlikesi geçirmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler