Genç kadın Trabzon'da defnedildi

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde geçtiğimiz haftasonu şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasında eşi tarafından çocuklarının gözü önünde bıçaklanarak öldürülen 2 çocuk annesi Necla Bayraktar bugün memleketi Trabzon’un Şalpazarı ilçesine bağlı Geyikl

Genç kadın Trabzon'da defnedildi

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde geçtiğimiz haftasonu şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasında eşi tarafından çocuklarının gözü önünde bıçaklanarak öldürülen 2 çocuk annesi Necla Bayraktar bugün memleketi Trabzon’un Şalpazarı ilçesine bağlı Geyikli beldesinde toprağa verildi.

Talihsiz kadının cenazesi dün Düsseldorf şehrinden uçakla Trabzon’a getirilirken, bugün Geyikli beldesine bağlı Gültepe mahallesindeki Geyikli Merkez Camisi'nde öğle namazına müteakiben kılanan cenaze namazı sonrasında Konakyanı Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazede baba Osman Bayraktar taziyeleri kabul ederken, güçlükle ayakta durabildi.

Ölen Necla Bayraktar’ın ağabeyi Mehmet Bayraktar da cenazeye gelenlere kısa bir konuşma yaparken bitkin olduğu gözlendi.

Almanya’da bulunan Necla Bayraktar’ın akrabası Hüseyin Bayraktar, Almanya’da yaşamasına rağmen olayı Türkiye’den kendisine açılan telefon sayesinde öğrendiğini belirterek “8 yıl önce Hamit'le evlendiler. Ölen Necla Bayraktar çok zor günler geçirdi. Eşi ile bu nedenle sorunlar yaşadı. Eşinin arkadaş çevresi çok bozuktu. Sürekli alkol alıyordu. Bir süre sonra aralarında geçimsizlik başladı. Olay günü beni Türkiye’den aradılar. Olaydan haberim olup olmadığını sordular. Bende olmadığını belirterek taksiye atlayarak olay yerine gittim. Olayın detayını burada öğrendim. Necla'ya Alman Hükümeti barınması için ev tutmuştu. 2 çocuğuyla burada kalıyordu. Necla eşinin çocuklarını görmesi için evin anahtarını da kendisine vermişti. Olay günü eşi mutfaktan bıçak almış, daha sonra da bu olayı gerçekleştirmiş. Çok üzgünüz “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel