Genç Fen işleri personeli ile buluştu

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Asfalt Şantiyesinde gerçekleşen buluşmaya Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Kem

Genç Fen işleri personeli ile buluştu

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Asfalt Şantiyesinde gerçekleşen buluşmaya Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Çoban da katıldı.

Büyük bir aile olduklarını belirten Başkan Genç, “Belediyemizin hizmetlerinin çok daha iyi ilerleyebilmesi ve personelimiz ile gönül köprülerimizi güçlendirmek bakımından bu tür buluşmaları önemsiyorum. Daha güzel bir Ortahisar için çalışıyoruz. Ortahisar Belediyesi olarak 7 gün 24 saat hizmet odaklı bir kurumuz. Bizi diğer kurumlardan ayıran özelliğimiz para kazanma derdimiz olmadan vatandaşımıza hizmet etmek. Hizmet etmek için buradayız. Hizmet kalitesini artırdığımız sürece Ortahisar bizden memnun olacak. Biz de yaptığımız işin karşılığını almış olacağız.

Sizlerden şunu istiyorum Ortahisar Belediyesi olarak büyük zorluklar içerisinde güzel işler başarıyoruz, başarmaya da devam edeceğiz. Burada sizlere de büyük işler düşüyor. Vatandaşa en kısa sürede kaliteli hizmet verme gayreti gösterelim. Halkımızla yakından ilgilenerek elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edelim. İnşallah yapacağımız başarılı çalışmaların altına hep birlikte imza atalım” dedi.

Ortahisar ve vatandaşların sıkıntılarını en aza indirmek için birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamı oluşturarak sorunlarının en aza indirilmesi gerektiğini belirten Başkan Genç, “Belediyemizin gözü kulağı olalım. Gündelik hayatınızda, yolda, sokakta ve kaldırımda yürürken, gezerken gördüğünüz sorunları yerinde tespit edip ilgili amirimize veya kendi amirinize bilgi vererek sorunu çözme noktasında yardımcı olalım. Aramızdan ayrılacak olan arkadaşlarımız var onlara teşekkür ediyorum. Yeni kurulan bir belediye olduğumuz için bazı arkadaşlarımızı farklı kurumlara gönderdik.

Ben giden arkadaşlarıma gitmeden önce 3 söz vermiştim. Ve verdiğimiz sözde de durduk. Ne demiştim. Özlük hakları kayıp olmayacak. Trabzon ve Ortahisar ilçesinde kalacaklar. Maaş kayıpları olmayacak. Ben bu bağlamda Devlet Personel Başkanı hemşerimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu beyle 2 kez bir araya geldim. Ve bu sorunu böyle aştık. 9 aylık süreçte bizlere hizmet eden bu personelimizin hepsine teşekkür ediyorum. Bizleri bu süreçte bu güne kadar yalnız bırakmadılar ve bizimle birlikte çalıştılar. Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler