Gazipaşa Esnafının yeni sıkıntısı

Trabzon’un en eski caddelerinden bir tanesi olan Gazipaşa caddesinde bulunan mağazalar bir bir boşaldı. Mağazaların boşalması caddeyi ıssızlaştırırken cevrede bulunan mağazalarında ticari hayatını etkilemeye başladı.Cevrede bulunan diğer işletme sakinleri

Gazipaşa Esnafının yeni sıkıntısı

Trabzon’un en eski caddelerinden bir tanesi olan Gazipaşa caddesinde bulunan mağazalar bir bir boşaldı. Mağazaların boşalması caddeyi ıssızlaştırırken cevrede bulunan mağazalarında ticari hayatını etkilemeye başladı.

Cevrede bulunan diğer işletme sakinleri Trabzon Belediyesinin bir suredir uygulamakta olduğu yeni trafik düzeninin Gazipaşa esnafını zor durumda bıraktığını ifade ediyorlar. İşletme sakinleri. “Gazipaşa Caddesi’nin kentin itibar caddelerinden biri ama son uygulama ile sıradanlaştırıldığını ve buradaki esnafın periyodik olarak kepenk kapatmaya başladı.”  Söyleyerek şikâyetlerini dile getirdiler.

Gazipaşa'yı Fareler İstila Etti:

Esnaf batma tehlikesi ile baş başa kalırken bir diğer tehdit  ile uğraşıyorlar. Caddenin sağ ve sol kaldırımlarında bulunan toprak kısımlar bakımsızlık nedeni ile fare yuvası olmuş durumda. Mağaza sahipleri dükkanlarının kapılarını kapalı tutarak farelerin istilasından korunmaya çalışırken Gazipaşa'nın bu içleri sızlatan durumuna kayısız kalan yöneticileri feryatlarını duymamakla suçluyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel