Gazilerden rektöre ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mahmut Özer'e ziyarette bulundu.

Gazilerden rektöre ziyaret
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Ramazan Çakal ve yönetim kurulu üyeleri Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti. 

Çalışmalarına başlanan Şehitler Kampüsü projesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Çakal şunları söyledi: “Sayın Rektörümüzün şahsında Bülent Ecevit Üniversitesinin Şehitler Kampüsünü yapıyor olmasını çok önemli buluyoruz. Ayrıca kampüs alanında şehit yakınları ve gaziler için oluşturulacak sembolik alanların düşünülmesi bizleri çok memnun etmiştir. Böyle anlamlı ve güzel bir projeyi şehrimize kazandırdığınız için tüm gazi aileleri adına sizlere teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyoruz.”

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, ziyaretleri için Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Ramazan Çakal ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek şunları söyledi: “Şehit ve Gazi yakınlarımız için yapacağımız her şey onların bizler için gösterdiği fedakarlık yanında az kalacaktır. Vatanı uğruna canını hiçe sayan şehitlerimizin aziz hatırasına Üniversitemiz olarak bir nebze de olsun bir katkı da bulunmak istedik. Şehitler Kampüsü, Şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerinin zaman geçireceği bir mekan olacak. Sizler için ne yapılsa azdır. Böyle bir çalışmanın hem o alanın halkla ortaklaşa kullanımı hem de halk kullanırken şehitlerin ve gazilerin anılacağı sembolik yerlerin olması çok kıymetli bir şey. Sayın Valimizde oraya 50 m Yüksekliğinde dev bir Türk bayrağı diktirecek. Zonguldak’ın yedisinden yetmişine kadar herkesin kullanımına açık olacak. Şehitler Kampüsü’nün proje çizimi devam ediyor. Proje önümüzdeki günlerde tamamlanacak ve kamuoyuyla paylaşılacak. Ziyaretiniz için tekrar çok teşekkür ediyorum.”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Çakal ve beraberindekiler Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’e Şehitler Kampüsü projesi için bir teşekkür plaketi ve kalpak takdim ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler