Gazetecilerin 1 Mayıs macerası

 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde tüm Türkiye’de işçi ve çalışanlara tatil olarak kutlandı. Bu tatilde çalışan bir grup vardı ki emekleri ve çalışmaları göz ardı edilemez.Trabzon’da 1 Mayıs olaysız ve coşkuyla kutlandı. Bu Coşkulu kutlamaları  kamuoyuna

Gazetecilerin 1 Mayıs macerası

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde tüm Türkiye’de işçi ve çalışanlara tatil olarak kutlandı. Bu tatilde çalışan bir grup vardı ki emekleri ve çalışmaları göz ardı edilemez.

Trabzon’da 1 Mayıs olaysız ve coşkuyla kutlandı. Bu Coşkulu kutlamaları  kamuoyuna duyuran Basın çalışanları güneşin altında İşçilerin gönlünce eğlendiği “1 Mayıs İşçi Bayramını” okurlarına duyurmak için çapa sarf etti. 

Kimi duvarlara çıkmış kimisi kaldırımda duran çöp kutusu üzerine iyi bir görüntü yakalayarak haber merkezlerine geçmek için ellerinden geleni yapan Basın çalışanları bu 1 Mayıs’ta işçileri yalnız bırakmadı.  

 

sukru-ucuncu.png

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel