Gazeteciler evliliğe ilk adımı attı

Hande Alemdar ile Erdem Yavuz çifti Akçaabat  Körfez Restaurant’ta düzenlenen nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımı attılar. Haber61net Eski yayın yönetmeni gazeteci Hande Alemdar ile Kadırga TV muhabiri  meslektaşımız Erdem Yavuz çiftinin yüzüklerin

Gazeteciler evliliğe ilk adımı attı

Hande Alemdar ile Erdem Yavuz çifti Akçaabat  Körfez Restaurant’ta düzenlenen nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımı attılar. Haber61net Eski yayın yönetmeni gazeteci Hande Alemdar ile Kadırga TV muhabiri  meslektaşımız Erdem Yavuz çiftinin yüzüklerini  Ak Parti Trabzon il Başkanı Adnan Günnar taktı.

Günnar çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek kurdeleyi kesti ve çiftler gönül bağı ile birbirine bağlanmış oldu. Ayşe-Selahattin Alemdar ve İlmuhan-Eşref Yavuz çiftlerinin evlatlarının bu güzel gününde duygu yüklü anlar yaşadılar ve bugünleri görmekten büyük mutluluk yaşadıklarını belirttiler.

 Bizde Haber61net olarak genç çiftimizi tebrik ediyor ve bu güzel adımın evlilik ile taçlanmasını diliyoruz.

hande-alemder.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel