Gazeteci Yılmaz'ın Acı Günü

 Cumapazarı Belediye Meclis Üyesi ve gazeteci Harun Yılmaz'ın annesi Emine Yılmaz (78) hayatını kaybetti. Yılmaz için Cumapazarı Merkez Camisi önünde düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkan

Gazeteci Yılmaz'ın Acı Günü

 

Cumapazarı Belediye Meclis Üyesi ve gazeteci Harun Yılmaz'ın annesi Emine Yılmaz (78) hayatını kaybetti.
 
Yılmaz için Cumapazarı Merkez Camisi önünde düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet Saral, Ak Parti İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, Mhp İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, belde belediye başkanları, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Yılmaz'ın cenazesi, Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Serindere Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel