Gardırobundan erkek çıktı

Trabzon'da elbise değiştirmek için gardırobun kapağını açan koca, içerisine gizlenmiş bir adam görünce soğukkanlılığını koruyarak yatak odasının kapısını kilitleyerek 155'i arayıp polise eşinden ve sevgilisinden şikayetçi oldu. Trabzon'da kendisini aldata

Gardırobundan erkek çıktı
Trabzon'da elbise değiştirmek için gardırobun kapağını açan koca, içerisine gizlenmiş bir adam görünce soğukkanlılığını koruyarak yatak odasının kapısını kilitleyerek 155'i arayıp polise eşinden ve sevgilisinden şikayetçi oldu.
 
Trabzon'da kendisini aldatan 3 yıllık eşinin sevgilisini gardırobun içerisinde saklanmış vaziyette bulan soğukkanlı koca, 155 Polis imdat telefonunu arayıp, "Eşimin sevgilisini yatak odasında yakaladım. Kapıyı da üzerlerinekilitledim" diye polislere yalvararak, "Cezaevinde yatmak istemiyorum" diye polislere yalvararak ihbarda bulundu. 
 
SERBEST BIRAKILDILYAR
 
Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde dün gündüz saat 14.15 sıralarında elbise değiştirmek için evine gelen G.Ç (37) isimli koça eşinin kapıyı geç açması üzerine şüphelenerek yatak odasına giderek gardırobun içerisine saklanan E.Ö (44) isimli vatandaşı görünce polisi aradı. Soğukkanlı kocanın polisi araması üzerine eve gelen polislerle birlikte yatak odasının kapısını açıp, gardırobun içerisine gizlenen E.Ö ve eşi M.Ç göz altına alındı. Beşikdüzü İlçe Polis Merkezine getirilen E.Ö ve M.Ç ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
CEZAEVİNDE YATMAK İSTEMİYORUM
 
Eşinin sevgilisini gardırobun içerisinde yakalayan soğukkanlı koca G.Ç polis merkezinde verdiğiifadesinde,"Eşimle 3 yıldır evliyiz. Eşimin beni aldattığından şüpheleniyordum. Komşularımız bu konuda beni uyarmıştı. Şüphelerimden kurtulamadım. Elbisemi değiştirmek için eve gittiğimde eşim kapıyı çok geç açtı. Yatak odasına girip gardırobu açtığımda içerisinde gizlenmiş adamı gördüm. Yatak odasının kapısını kilitledim. Polislere eşimin sevgilisini yatak odasında yakaladım. Kapıyı da üzerlerinekilitledim. Cezaevinde yatmak istemiyorum. EşimM.Ç'den ve sevgilisi E.Ö'den şikayetçiyim" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel