Futbolcu Takım Arkadaşına Tekme Tokat Saldırdı

 Samsun Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele eden ve kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Turhaspor ile 0-0 berabere kalan Çarşambaspor takımı oyuncusu Barış, takım arkadaşı Yılmaz'a tekme tokat saldırdı.BİRBİRLERİNE GİRDİLERÇarşambaspor kendi saha ve

Futbolcu Takım Arkadaşına Tekme Tokat Saldırdı

 

Samsun Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele eden ve kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Turhaspor ile 0-0 berabere kalan Çarşambaspor takımı oyuncusu Barış, takım arkadaşı Yılmaz'a tekme tokat saldırdı.

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Çarşambaspor kendi saha ve seyircisi önünde Turhaspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ilk yarısının ardından futbolcular soyunma odasına gittiği sırada taraftarlar futbolcuları protesto ettiler. Çarşambasporlu Yılmaz, takım arkadaşı Barış ile birbirlerine girdiler. Barış, Yılmaz'a tekme tokat saldırdı. Takım arkadaşları ve yöneticiler sahadaki kavgayı ayırdılar.

FUTBOLCU TRİBÜNE LAF ATINCA...

Barış soyunma odasına girişinde taraftarların tribünden kendisine tepki göstermesi üzerine taraftarlara da laf atınca tribünler ayağa kalktı. Bir süre tribünler takım oyuncularını protesto ederken, sahayı gözyaşları arasında terk eden Yılmaz'a alkış ve tezahüratlarla destek verdi. Gergin geçen maçın ikinci yarısında gol olmayınca her iki takım da sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler