Futbolcu düğün yaparsa böyle olur!

Rize’de yıllardır amatör kulüplerde futbol oynayan Erdi Çolak, düğün fotoğraflarını da stadyumda çektirdi.Çaykur Rizespor alt yapısında da futbol oynayan Erdi Çolak, küçük yaşlarda başladığı futbol hayatını şimdilerde ise Amatör Kulüpler’de devam ettiriyo

Futbolcu düğün yaparsa böyle olur!

Rize’de yıllardır amatör kulüplerde futbol oynayan Erdi Çolak, düğün fotoğraflarını da stadyumda çektirdi.

Çaykur Rizespor alt yapısında da futbol oynayan Erdi Çolak, küçük yaşlarda başladığı futbol hayatını şimdilerde ise Amatör Kulüpler’de devam ettiriyor. Futbolun yaşam tarzı olduğunu belirten ve Rize Yeni Şehir Stadı’nda düğün fotoğraflarını çektiren Erdi Çolak, “Rizespor’u ve futbolu çok seviyorum. 10 yılı aşkındır ise futbol oynuyorum. Bu nedenle düğün öncesi hatıra kalması için fotoğrafların Rize Yeni Şehir Stadı’nda olmasını istedim. Bu konuyu hayat arkadaşıma danıştığımda oda olumlu karşıladı. Bizde düğün öncesi dış mekan fotoğraflarını Rize Şehir Stadyumu’nda çektirdik” dedi.

Yıllardır müşterilerin talepleri doğrultusunda dış mekan çekimlerini yaptıklarını ifade eden Profesyonel Fotoğrafçı Mert Özmen ise “Doğu Karadeniz bölgesinde düğün öncesi dış mekan çekimleri son zamanlarda oldukça popüler. Bizde çiftlerden gelen talepler doğrultusunda fotoğraf çekimlerini gerçekleştiriyoruz. Futbolcu arkadaşımız düğün öncesi bizlerle iletişime geçti. Böyle bir talebi oldu. Yetkililerden gereken izinleri aldık. Rize Yeni şehir stadında çekimini gerçekleştirdiğimiz fotoğraflar çiftin ömür boyu unutmayacakları kareler oldu. Çiftimize mutluluklar diliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler