Fuhuş paralarını vermeyince

Trabzon'un Pazarkapı mahallesinde bir otelde erkeklerle zorla fuhuş yaptırılan yabancı uyruklu hayat kadını hak ettiği parayı alamayınca çareyi polise sığınarak otel sahibini şikayet etmekte buldu.Otel içerisinde yarı çıplak vaziyette bekleyerek müşteri b

Fuhuş paralarını vermeyince

Trabzon'un Pazarkapı mahallesinde bir otelde erkeklerle zorla fuhuş yaptırılan yabancı uyruklu hayat kadını hak ettiği parayı alamayınca çareyi polise sığınarak otel sahibini şikayet etmekte buldu.

Otel içerisinde yarı çıplak vaziyette bekleyerek müşteri beklediklerini ve otele gelen erkek müşterilerle 30 TL karşılığında fuhuş yaptıklarını ama paraları otel sahibinin alarak kendisine ise çok az bir miktarın ödenmesine isyan eden Azerbaycan uyruklu H.S (30) bu duruma daha fazla dayanamayarak çareyi otelden kaçarak Trabzon Emniyet Müdürlüğüne sığınmakta buldu. Trabzon Asayiş Büro Amirliğine bağlı Yabancılar Şubesinde ifadesi alınan yabancı uyruklu hayat kadını H.S'nin ifadeleri doğrultusunda otelde arama kararı çıkaran polis otele operasyon gerçekleştirdi.

Genç kadının şikayeti üzerine Otele müşteri gibi giren polis, otel içerisinde yarı çıplak vaziyette dolaşan R.S, J.K, T.O, H.M, R.A isimli 5 yabancı uyruklu hayat kadınını ve daha önceden de fuhuş'a teşvik ve aracılık suçlarından sabıkası bulunan otel sahibi A.T'yi göz altına aldı.Göz altına alınan R.S, J.K, T.O, H.M, R.A isimli 5 yabancı uyruklu hayat kadını ile birlikte otelden kaçarak polise sığınan H.S sınır dışı edilmek üzere Yabancılar şubesine teslim edildi. İşyeri sahibi A.T ise "Fuhuş'a teşvik ve aracılık etmek" suçlamasıyla sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel