Fotoğraflarda Karadeniz

26 yıllık sınıf öğretmenin sergisine büyük ilgi 

Fotoğraflarda Karadeniz

26 yıllık sınıf öğretmenin gözüyle Karadeniz… Ahmet Bülent Tan’ın Doğu Karadeniz' in hırçın dalgaları ile başlayıp, Kaçkar Dağlarının buzul göllerinde dinginleşen renklerini konu aldığı, “ Sahilden Zirvelere, Bahardan Zemheriye, renkler “   adlı fotoğraf sergisi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi’nde gerçekleşti.

Çalışmalarını, uyguladığı kanvas baskı tekniği ile taçlandıran Tan fotoğrafların baskısı hariç tüm aşamalarını kendi elleriyle yaptığını ifade etti. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisinde ilk defa Kanvas yani bez üzerine uygulanan fotoğraf sergisi olması, Doğu Karadeniz’in zirvelerinde var olan buzul göllerinden fotoğraflarla süslemesi itibarı ile de dikkati çekti. Ayrıca sergi boyunca müzik dinletileri de yer aldı.

Sanatçının kendi ifadesi sıfır rakımdan başlayıp Kaçkar Dağları’nın 3500 metrelere varan zirvelerine kadar çıkıp, kamp yaparak sizler için derlediği, 15 Haziran’ a kadar açık olacak.
 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler