"Fiyatlar Bile Küme Düştü''

Trabzon'da bir giyim mağazası, sarı-lacivert renklerle tasarladığı vitrin afişinde giysi fiyatlarını Fenerbahçe'ye gönderme yaparak müşterilerine duyurdu. Kunduracılar Caddesi'nde giyim mağazası işleten Barış Keleş, "Reklamcılarımızla, müşterilerimize ilg

"Fiyatlar Bile Küme Düştü''

Trabzon'da bir giyim mağazası, sarı-lacivert renklerle tasarladığı vitrin afişinde giysi fiyatlarını Fenerbahçe'ye gönderme yaparak müşterilerine duyurdu. Kunduracılar Caddesi'nde giyim mağazası işleten Barış Keleş, "Reklamcılarımızla, müşterilerimize ilginç gelecek bir afiş üzerinde konuştuk ve buna karar verdik. Bu sabah da afişi cama yapıştırdık. Fotoğraf bir anda internette yayıldı. Merak edip gelenler oluyor. Fotoğrafını çekiyorlar" dedi.

fb1.jpg

Sarı- lacivert renklerde hazırlanan ve "Fiyatlar Bile Küme Düştü Aziz Hemşehrilerimiz" yazan pankartın alt bölümünde de, satışa sunulan giysilerin fiyatları yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler