Fiskobirlik mağdurları CHP heyeti ile görüştü

 Hak arayışına devam eden Fiskobirlik eski personelleri Trabzon gezisine çıkan 25 kişilik CHP Heyeti ile Beşikdüzü’nde bir araya gelirken, 460 kişiyi temsilen Beşikdüzü'ne gelen yaklaşık 15 kişilik heyet, 2000 yılında çıkarılan 4572 sayılı Kanun ile aleyh

Fiskobirlik mağdurları CHP heyeti ile görüştü

 

Hak arayışına devam eden Fiskobirlik eski personelleri Trabzon gezisine çıkan 25 kişilik CHP Heyeti ile Beşikdüzü’nde bir araya gelirken, 460 kişiyi temsilen Beşikdüzü'ne gelen yaklaşık 15 kişilik heyet, 2000 yılında çıkarılan 4572 sayılı Kanun ile aleyhlerine yapılan ayrımcılık nedeniyle mahrum edildikleri kamu personeli olmak hakkının, şu anda çalışmaları son aşamaya gelen kamu personel reformu ile kendilerine tanınmasını ve kamu güvencesine geçmelerini talep ettiler.
 
CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ve CHP Bursa Milletvekili İhsan Demiröz ile heyet halinde görüşen 15 civarındaki Fiskobirlik mağduru personel, yardım ve destek taleplerini yinelediler. CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ile CHP Bursa Milletvekili İhsan Demiröz, Fiskobirlik mağduru personelin tüm sorunlarını ve görüşlerini not aldılar. Vekiller CHP olarak her ortamda Fiskobirlik başta olmak üzere tüm tarım satış kooperatiflerinin sorunlarını dile getirdiklerini ve bu sorunları meclise taşıdıklarını belirttiler. Personel reformunda konu ile ilgili olarak iktidar partisinden gelecek teklifi destekleyeceklerini belirttiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel