Fırst Lady adayı Haber61.e konuştu

Haber61.Net – Özel Haberi - Çatı adayı olarak Türkiye Cumhurbaşkanı adayı gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu, Trabzon’da STK’lar ile seçim ziyaretinde bulunurken eşi Füsun İhsanoğlu’da kentte gezmeyi tercih etti.MHP ve CHP’li kadın kolları başkanları ile gez

Fırst Lady adayı Haber61.e konuştu

Haber61.Net – Özel Haberi - Çatı adayı olarak Türkiye Cumhurbaşkanı adayı gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu, Trabzon’da STK’lar ile seçim ziyaretinde bulunurken eşi Füsun İhsanoğlu’da kentte gezmeyi tercih etti.

MHP ve CHP’li kadın kolları başkanları ile gezen bayan İhsanoğlu, “ Türkiye’de kutuplaşma var ve bu kutuplaşma inanın bizleri çok üzüyor.Türkiye’de çok kadın cinayeti var ve eğer eşim seçilirse kadınlar üzerinde önemli projelere imza atmayı planlıyorum. Bir bakıyorsunuz ki Genç kızlar gelin oluyor çocuk yaşta bunları durdurmamız gerekli.”dedi.

Fırst Lady adayı İhsanoğlu, siyasete uzak olmadığını ifade ederek ailesinin sürekli olarak siyaset ile içice olduğunu ifade etti. İhsanoğlu, “ Ailemde Adalet Partisi ve Demokrat partiden siyaset yapmış isimler. Amcam Saadettin bilgiç’tir ve bir dönem Adalet Partisi Milletvekili idi. Bu nedenle dolayı siyaseti iyi bilen bir isimim ve Türkiye’de önemli siyasetçiler ile yakınlaştım ve onları tanıyorum.”ifadelerini kullandı.

Son dönemler Karadeniz ve Trabzon’da da kadına yönelik artış olan şiddete olaylarına da değinen İhsanoğlu, “ Türkiye’de şahit olmadığım olaylara şahit olmaya ve duymaya başladık. Öyle ki hemen hemen her gün bir cinayet oluyor ve bir kadın hayatını kaybediyor. Allahı’n vermiş olduğu canı Allah alır bunu böyle bilmemiz gerek. Bunların bir an önce çözümlenmesi gerekli.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel