Fırçaları ile Giresun’a renk katıyor

 Giresun Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ve Giresun Valiliği'nin ortak çalışması ile Polis Haftası etkinlikleri kapsamında çevre güzelliği için bazı çalışmalar yapılıyor. Giresun Valiliği önünde bulunan üstgeçit ayaklarının betonarme görünümü Resim Öğ

Fırçaları ile Giresun’a renk katıyor

 

Giresun Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ve Giresun Valiliği'nin ortak çalışması ile Polis Haftası etkinlikleri kapsamında çevre güzelliği için bazı çalışmalar yapılıyor. 

Giresun Valiliği önünde bulunan üstgeçit ayaklarının betonarme görünümü Resim Öğretmeni Harika Konal'ın yaptığı gelincik resimleri ile bambaşka bir görüntü sağlıyor. Resim Öğretmeni Harika Konal, "Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Toplum Destekli Polisler ve Giresun Valiliği ile birlikte çevre güzelliği çalışması yapılıyor. Bende yaptığım resimlerle bu çalışmaya katkı sağlamaya çalışıyorum. Kendi göz zevkime ve ortama uygun resimler yapıyorum, bugün üst geçidin ayaklarını gelincik resmi ile boyuyorum yarın ise Keşap Durağı mevkiinde resim yapacağım. Bu çalışma gerçekten çok güzel bende zevkle resimlerimi yapıyorum. Beton görünüm yerine bu şekilde resimler çok güzel bir görünüm sağlıyor. Yaptığım resimler oldukça ilgi görüyor. Halkın ilgisi ve alakası çok güzel bu da beni mutlu ediyor” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel