Fındık seçme kursu yapılıyor

  Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi (UMEM-Beceri 10) kapsamında yürütülen Fındık Seçme Elemanı Kursu, yoğun talep üzerine yeniden açıldı. 18-30 yaş arası bayanlar arasında seçilen 40 kursiyere Trabzon Ticaret Borsası Eğitim Salonu ve Trabzon

Fındık seçme kursu yapılıyor

 

 

Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi (UMEM-Beceri 10) kapsamında yürütülen Fındık Seçme Elemanı Kursu, yoğun talep üzerine yeniden açıldı. 18-30 yaş arası bayanlar arasında seçilen 40 kursiyere Trabzon Ticaret Borsası Eğitim Salonu ve Trabzon Endüstri Meslek Lisesi’nde 3 hafta boyunca teorik bilgi verilecek.

TTB ve İş-Kur birlikteliğiyle düzenlenen kurslar sonucunda fındık fabrikaları ile eşleşme yapılıp bir hafta pratik uygulama eğitimi gerçekleştirilecek. Farklı işletmelerde bir ay staj görecek 40 kursiyer sertifika alıp çeşitli fındık işletmelerinde istihdam edilecek.

 

findik.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel