Fındık için toplanacaklar

Trabzon Ticaret Borsası tarafından geçen yıl uygulamaya konulan Fındıkta Verim ve Kaliteyi Arttırma Projesi kapsamında üreticilere yönelik düzenlenmeye başlanan İmece Toplantıları’nın ikincisi Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Karakaya Mahallesinde 7 Ka

Fındık için toplanacaklar

Trabzon Ticaret Borsası tarafından geçen yıl uygulamaya konulan Fındıkta Verim ve Kaliteyi Arttırma Projesi kapsamında üreticilere yönelik düzenlenmeye başlanan İmece Toplantıları’nın ikincisi Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Karakaya Mahallesinde 7 Kasım Cuma günü yapılacak.

Karakaya mahallesindeki merkez çay evinde yarın saat 13.00’de gerçekleştirilecek toplantıda üreticilere fındıkta verim ve kalitenin arttırılması için yapılan çalışmalar ve oluşturulan örnek bahçelerden görüntülerle bilgiler verilecek. Dayanışma amaçlı olarak organize edilen toplantıda üreticilere kura ile 10’ar tane jüt çuval dağıtılacak, sohbetler edilecek ve ikramda bulunulacak.

Trabzon Ticaret Borsası ve Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkili ve uzmanlarının da katılacağı toplantıda daha sonra sıralı dikim sistemi ile oluşturulan örnek bahçe gezilecek. Toplantılar her hafta farklı bir mahallede yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel