Fındık fabrikasında yangın!

Kumru'da bir samanlık kül olurken, Ünye’de de içinde yaklaşık 70 ton iç ve kabuklu fındığın bulunduğu fabrikada çıkan yangında büyük hasar meydana geldi.Kumru'daki Demircili Mahallesi'nde Hikmet Batır'a ait samanlıkta henüz belirlenemeyen nedenle gece yar

Fındık fabrikasında yangın!

Kumru'da bir samanlık kül olurken, Ünye’de de içinde yaklaşık 70 ton iç ve kabuklu fındığın bulunduğu fabrikada çıkan yangında büyük hasar meydana geldi.

Kumru'daki Demircili Mahallesi'nde Hikmet Batır'a ait samanlıkta henüz belirlenemeyen nedenle gece yarısı yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede yükselmesi paniğe neden oldu. Yangının sıçrayabileceği gözönüne alınarak üzerine yakındaki evler boşaltıldı. Çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınmaya çalışıldı. Yaklaşık 1 saat süren söndürme çalışmaları ardından yangın evlere de sıçramadan söndürüldü. Ancak, samanlık kullanılamaz hale geldi.

Diğer taraftan Ünye İlçesi'ndeki Niksar Caddesi'nde bulunan Adem Torunoğlu'na ait fındık fabrikasında da dün akşam elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın korkuya neden oldu. 5 katlı fabrikanın 4'üncü katında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İçinde yaklaşık 70 ton iç ve kabuklu fındığın bulunduğu fabrikadaki yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Büyük bir hasarın meydana geldiği belirtildi. Her iki yangınla da ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel