Fındık diyarından Kayısı diyarına gelin gitti!..

 Trabzon’un tanınmış esnaflarından ( Memo Video)  Mehmet Altuntaş’ın biricik kızı Mine Altuntaş’ta bekarlığa veda edip evliler kervanına katıldı.   Vesta Düğün Salonu’nda kıyılan nikahın ardından düzenlenen muhteşem düğün töreniyle dünya evine giren Mine

Fındık diyarından Kayısı diyarına gelin gitti!..

 

Trabzon’un tanınmış esnaflarından ( Memo Video)  Mehmet Altuntaş’ın biricik kızı Mine Altuntaş’ta bekarlığa veda edip evliler kervanına katıldı.  
 
Vesta Düğün Salonu’nda kıyılan nikahın ardından düzenlenen muhteşem düğün töreniyle dünya evine giren Mine Altuntaş-Halil Dağdelen çiftini, aile yakınlarının yanı sıra arkadaşları da yalnız bırakmadı. 
 
Sevim-Mehmet Altuntaş çiftinin güzel kızları Mine Altuntaş ile Malatya’nın tanınmış ailelerinden Emine-Ahmet Dağdelen’in yakışıklı oğulları Halil Dağdelen, Trabzon’da düzenlenen düğün merasimiyle dünya evine girdi.  Kıyılan nikahın ardından ilk danslarını yapan genç çift daha sonra müziğin ritmiyle adeta kendilerinden geçti. Yakın arkadaşlarının bir an olsun yalnız bırakmadığı çiçeği burnundaki çiftin mutlulukları görülmeye değerdi. Orta merasiminin ardından kına programında ise söylenen türkülerle güzel gelini ağlatmayı başaran arkadaşları ve yakınları sonra hep birlikte eğlencenin tadını çıkardı. 
 
Bizlerde Mine ve Halil’i tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel