'Filistin Filistinlilerin olacak'

Revi, Filistin’in haklı mücadelesi için her platformda desteğe hazırız dedi. Büyükelçi Marouf Filistin Filistinlilerin olacağı güne kadar mücadele edeceklerini belirtti. Birkaç günden bu yana Trabzon’da bulunan Filistin’in Ankara büyükelçisi Nabil Marouf,

'Filistin Filistinlilerin olacak'

Revi, Filistin’in haklı mücadelesi için her platformda desteğe hazırız dedi. Büyükelçi Marouf Filistin Filistinlilerin olacağı güne kadar mücadele edeceklerini belirtti.

 

Birkaç günden bu yana Trabzon’da bulunan Filistin’in Ankara büyükelçisi Nabil Marouf, Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi’yi ziyaret etti. Trabzon’da düzenlemeyi planladıkları Filistin Haftası için Trabzon’un bütün dinamiklerini harekete geçirmeyi düşünen Filistin’in Ankara Büyükelçiliği, Trabzon’da her kapıyı çalarak filistinin haklı mücadelesini anlatacaklarını belirtti.

 

Büyükelçi Marouf’un İl Genel Meclisini ziyaretinde meclis başkanı Haydar Revi Trabzon’da daha çok Filistinli öğrencinin gerek orta öğrenim gerekse de yüksek öğrenim görebilmesi için üzerlerine düşeni yapacaklarını burs ve yurt imkanı sağlayabileceklerini belirtti. Meclisin top yekün Filistin davasına sahip çıktığını belirten Revi büyükelçi Marouf’a “ Bilinki biz de Filistinliyiz” diye konuştu.

 

Filistin Büyükelçisi Marouf filistinin haklı mücadelesinin yanında yer alan Türkiye’nin ve Türk halkının ve özellikle Trabzonluların manevi desteğinin kendileri için çok büyük bir moral kaynağı olduğunu belirtti. İl Genel Meclisinde filistindeki her İsrail katliamına karşı takınılan tavrı taktirle takip ettiklerini de belirten Marouf “Bu açıdan Trabzon İl Genel Meclisini bizim için kardeş bir kurum bizden biri olarak görüyoruz Filistinliler olarak algılıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler