Fıkra gibi bir olay daha!

Rize merkeze bağlı Güneyce Beldesi'nde, Belediye tarafından tarihi kemer köprünün altına avize takıldı. Üstünde aydınlatma ışıkları bulunmayan köprünün altına takılan ve ne işe yaradığı anlaşılamayan avize geceleri otomatik olarak yanıyor.Güneyce Belediye

Fıkra gibi bir olay daha!

Rize merkeze bağlı Güneyce Beldesi'nde, Belediye tarafından tarihi kemer köprünün altına avize takıldı. Üstünde aydınlatma ışıkları bulunmayan köprünün altına takılan ve ne işe yaradığı anlaşılamayan avize geceleri otomatik olarak yanıyor.

Güneyce Belediyesi, belde merkezinde yer alan ve 1901 yılında inşa edildiği bilinen tarihi kemer köprünün altına 21 ampulü olan avize astı. Sokak aydınlatmasından çekilen elektrik hattı ile geceleri otomatik olarak yanan avize, görenlerin ilgisini çekiyor. Ancak üstünde aydınlatma ışıkları olmayan köprünün altında yanan avizeyi görenler, "Bu işte bir terslik var" yorumunda bulunuyor.

Güneyce Belediye Başkanı AK Parti'li Kemal Köse, tarihi kemer köprünün altından bir zincir asılı olduğunu ve "Buna bir avize yakışır" diye düşündüklerini belirterek, "Özel tasarımlı 21 ampulü olan bir avize aldık. Samsun'dan getirtiğimiz avizeye 3 bin lira verdik. Çok güzel ve doğal oldu. Böylece köprü daha güzel görünecek" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler