Fıkra değil gerçek! 'Azrailim' dedi, dolandırdı

Kocaeli'nde veterinerin kapısını çalan dolandırıcı, “Azrail'im” dedi. Ortağı da bu oyuna dahil oldu. Ölüm korkusuna kapılan kadın, tüm parasıyla ziynet eşyalarını onlara vererek günahlarından kurtuldu! Çoğu mağdurun utanıp şikayet etmediği Azrail yöntemiy

Fıkra değil gerçek! 'Azrailim' dedi, dolandırdı
Kocaeli'nde veterinerin kapısını çalan dolandırıcı, “Azrail'im” dedi. Ortağı da bu oyuna dahil oldu. Ölüm korkusuna kapılan kadın, tüm parasıyla ziynet eşyalarını onlara vererek günahlarından kurtuldu!
 
Çoğu mağdurun utanıp şikayet etmediği Azrail yöntemiyle dolandırıcılığın son kurbanı, Gebze'de yaşayan veteriner hekim S.H. (49) oldu. Evde yalnız olan kadının zilini çalan siyah giyimli dolandırıcı kendisini Azrail olarak tanıtarak, "Günahın çok, kefaretini öde. Ondan sonra canını alacağım. Az sonra binaya biri girecek. Parayı ona ver" dedi.
O anda, dolandırıcının ortağı binaya girdi. İkili oyundan habersiz kadın, "Bu adam Azrail olduğunu söylüyor" diyerek yardım istedi.
 
SADECE KENDİSİ GÖRÜYOR SANDI
 
Ortak, "Hangi adam? Burada birtek sen ve ben varız" yanıtını verdi. Azrail'in kendine göründüğüne ikna olan kadın, evdeki 5 bin liralık nakit ve altını dolandırıcılara teslim etti. Akşam eşine anlattı. Vurgun ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel