“Fiesta Trabzon" buluşması

 1997 yılından bugüne müşteri kitlesi ile çok güçlü bir bağ kuran Ford Fiesta, 2009 yılından bu yana 3.nesili ile kullanıcıları ile buluşuyor.2009 yılında henüz yeni doğmuştu ki Otomotiv dünyasının en prestijli ödüllerinden birinin, Red Dod Tasarım ödülün

“Fiesta Trabzon" buluşması

 

1997 yılından bugüne müşteri kitlesi ile çok güçlü bir bağ kuran Ford Fiesta, 2009 yılından bu yana 3.nesili ile kullanıcıları ile buluşuyor.

2009 yılında henüz yeni doğmuştu ki Otomotiv dünyasının en prestijli ödüllerinden birinin, Red Dod Tasarım ödülünün sahibi oldu.

Hemen ertesi yıl Avrupa’nın en çok satan B segmenti aracı olma ayrıcalığına kavuştu. Aynı unvanını 2011 yılında da devam ettiren Yeni Ford Fiesta,  sahibinin kendisine yaptığı yatırımı en çok koruyan ve böylece 2. eli de en az zarar eden araç oldu.

Yakıt tüketim değerlerinin çok düşük olması nedeni ile ekonomik araç almayı düşünen müşterilerin ilk aklına gelen araç olmayı da başardı. 

Her geçen gün Ford Fiesta tutkunlarının artmasıyla, fiesta aracı sahibi olanlar aralarında çeşitli etkinlikler düzenledikleri bir grup kurdular.

Fiesta kullanıcılarının ve tutkunlarının katıldığı etkinliklerde, Fiesta kullanıcıları birbirleriyle bilgi ve deneyimlerini paylaşıp hoşça vakit geçiriyorlar.

Son etkinliklerinde, 20 Mayıs Pazar günü Tunalar Ford sponsorluğunda, barbekü partisi ile buluşan Fiestalılar, gerçekleştirilen çekiliş ile Tunalar Ford’dan motor koruma, boya koruma, geri görüş kameralı navigasyon, park sensörü ve bir çok sürpriz hediyeler kazandılar. 

30 aracın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, yaptıkları konvoy ile şehirde renkli görüntüler sergilediler.

Yeni Ford Fiesta’nın satışa sunulmasını takiben 3 kişilik bir grupla yola başlayan Fiesta tutkunları, bugün “Fiesta Trabzon” çatısı altında bir Ford Fiesta Kulübü oluşturarak, Fiesta sahiplerinin araçlarını yalnızca bir araç gözüyle görmek yerine onunla duygusal bir bağ kuran bir araç tutkunu olduklarını kuvvetli bir dille gösterdiler.

Eski-yeni tüm Fiesta dostları ile  buluştuklarını söyleyen grup kurucularından Cihan Gökçe, üyelerin buluşmalara aile fertleri ile birlikte katıldığını, tamamen samimiyet esasına dayalı kocaman bir aile olma yolunda ilerlediklerini belirterek, tüm Fiesta sahiplerini Ford Fiesta Trabzon Kulüplerine davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel