Feyzioğlu'nun Trabzon'daki davası

Türkiye'nin çıkışları ile yakından tanıdığı Metin Feyzioğlu, Trabzon'da önemli bir davanın avukatlığını yaptığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre de Feyzioğlu sudan yere acılan davadan da 20 bin doların Türk Lirası olarak 40 Bin TL para kazandığı iddia edi

Feyzioğlu'nun Trabzon'daki davası

Türkiye'nin çıkışları ile yakından tanıdığı Metin Feyzioğlu, Trabzon'da önemli bir davanın avukatlığını yaptığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre de Feyzioğlu sudan yere acılan davadan da 20 bin doların Türk Lirası olarak 40 Bin TL para kazandığı iddia edildi.

Olayın geçmişi şöyle; Trabzon'un sevilen isimlerinden Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara'nın odalardan kira bedellerini geç tahsil ettiği gerekçesi ile  davalık oldu. Kendisine dava açan isimlerde Avukat olarak Metin Feyzioğlu'nu avukat olarak tuttu. Bu dava karşılığında Feyzioğlu'na 20 Bin TL verdi.

Feyzioğlu'nun davaya da katılmadığı yerine kendisiyle hukuk bürosunda çalışan bir isimi gönderdiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel