FETÖ/PYD örgütüne sempati duyanda onlar gibidir!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "FETÖ/PDY terör örgütüne sempati duyan...

FETÖ/PYD örgütüne sempati duyanda onlar gibidir!
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "FETÖ/PDY terör örgütüne sempati duyan, temaslarını sürdürmek isteyenler varsa, bu alçaklardan farkı yoktur" dedi. 
FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin ardından her akşam sabahın ilk ışıklarına kadar ailesi ve belediye çalışanları ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda nöbet tutan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, demokrasi nöbetinin 22. gününde de vatandaşlarla birlikte sabahladı. Gece boyunca meydanı gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Osman Genç, Uhud Savaşı’nda nöbetçilerin terk etmesi sonucu savaşın kaybedilmesine neden olan Okçular Tepesi'ni bu kez yalnız bırakmadıklarını belirtti. Genç ayrıca, terör örgütüne sempati duyanların da onlardan farkı olmadığını söyledi.
Verilen mücadelenin ve davanın çok önemli olduğunu belirten Başkan Osman Genç, "Bu dava gerçekten çok önemli bir davadır. Bu ümmetin bir davasıdır. Samsun halkı da bu dava için 22 gündür hep meydanlarda olmuştur. Çünkü bu dava ümmetin davasıdır, İslam coğrafyasının davasıdır. Türkiye, tüm İslam aleminin ve mazlumların kalesidir. Biz de bu nedenle Canik olarak gerek ailem, gerek belediye çalışanlarımız, AK Parti İlçe Gençlik Kollarımız, gerek AK Parti İlçe Kadın Kollarımız, gerekse de AK Parti İlçe Teşkilatımız olarak 22 gecedir Okçular Tepesi'ni hiç boş bırakmadık" dedi.
Darbe girişimi gecesi milyonlarca insanın gözünü kırpmadan şahadete koştuğunu ve bu yüce milletin milli mücadeledeki istiklal ruhunu koruduğunu bütün dünyaya bir kez daha ilan ettiğini ifade eden Başkan Genç, "Biz 15 Temmuz gecesi gördük ki Nene Hatun’lar, Kara Fatmalar, Çanakkale'nin genç delikanlıları yaşıyor. Bütün dünya hayretle izledi. Vatan için, bayrak için tankların önüne çıkan insanları dünya ilk defa gördü. O gece milletimiz Haçlı zihniyetinin oyununu bozdu. Milletimiz 15 Temmuz gecesi dünyaya vatan sevgisi nedir öğretti" diye konuştu.

“Hainler devletten temizlenecek”
15 Temmuz'un gelecek nesillere anlatılacak bir kahramanlık gecesi olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Samsun, ecdadının kahramanlık ruhunu yeniden ayağa kaldırdı. Allah'ım milletimizi, vatanımızı korusun, Türkiye'mizi korusun. Allah Müslümanların yardımcısı olsun inşallah. Milletimize zarar ziyan vermesin, Başbakanımızı korusun, Cumhurbaşkanımızı korusun. İnşallah bu hainler devletimizin içerisinden temizlenecek. Buradan söylüyorum, bu FETÖ terör örgütüne sempati duyan, temaslarını sürdürmek isteyenler varsa, bu alçaklardan farkı yoktur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel