Fethi Tuna'ya ziyaret akını

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Afyonkarahisar'da geçtiğimiz hafta yaşanan mühimmat deposu patlamasında şehit olan Trabzonlu Onbaşı Onur Fikret Dülger ve yaralanan Fethi Tuna'nın evlerini ziyaret etti. Şehit Onbaşı Onur Fırat Dülge

Fethi Tuna'ya ziyaret akını

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Afyonkarahisar'da geçtiğimiz hafta yaşanan mühimmat deposu patlamasında şehit olan Trabzonlu Onbaşı Onur Fikret Dülger ve yaralanan Fethi Tuna'nın evlerini ziyaret etti.

 
Şehit Onbaşı Onur Fırat Dülger'in evinde yakınları ile görüşen Bayan Kızılcık, tüm Türkiye'nin yaşanan acı olay nedeniyle üzüntülü olduğunu kaydetti. Ailenin yakınlarının acılarını paylaşan Bayan Kızılcık, böyle bir olayın bir daha yaşanmamasını temenni etti.
 
Bayan Kızılcık, Şehit Onbaşı Onur Fırat Dülger'in ailesinin her zaman yanında olduklarını da kaydetti.
 
Ardından Sürmene ilçesi Küçükdere Köyü'nde bulunan yaralı asker Fethi Tuna ve ailesini de evinde ziyaret eden Bayan Kızılcık, yaralı asker Tuna ve ailesi ile uzun süre görüştü.
 
Ülkemizin bütünlüğü için canlarını veren ve bu yolda mücadele edenlerin başımızın tacı olduğunu kaydeden Bayan Kızılcık, "Vatanımız için hizmet ederken hayatını kaybederek şehit olan tüm güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, gazi olan askerlerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Şehit olan askerlerimizin ailelerine ve Türk milletine sabırlar, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.
 
Yaralı asker Fethi Tuna'nın babası Abdullah ve annesi Sevim Tuna ile de görüşen Bayan Kızılcık'ın ailenin her zaman yanında olduklarını söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler