Festival atların yürüyüşüyle başladı

     Festivalde, Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürecek halk yürüyüşü, anıta çelenk sunumu ve halk oyunları gösterileri hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda rahvan atlarını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İl Genel Meclis

Festival atların yürüyüşüyle başladı

 

 

 

 

 

Festivalde, Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürecek halk yürüyüşü, anıta çelenk sunumu ve halk oyunları gösterileri hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda rahvan atlarını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Fahri Şahin, Ak Parti Ünye İlce Başkanı Av. Ahmet Çamyar, daire amirleri ve vatandaşlar karşıladı.18. Ünye Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında halk konserinin olmayışı dikkat çekti. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise konuyla ilgili açıklama yaparak; " Bazı gençlerimizde halk konseri beklentilerinin devam ettiğini görüyoruz. Gençlerimizin bu beklentisini de bir program çerçevesinde, festival dışında yerine getirmeyi planlıyoruz" dedi.

 

orduuuuuuuu3.jpg

 

18. Ünye Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri rahvan atlarıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel